Om oss

Verden står overfor mange utfordringer når det kommer til miljø og klima, og veitransporten utgjør hele 17 % av klimautslippene her til lands. Dette ønsket vi å gjøre noe med! Derfor opprettet Kenneth Moen transporttjenesten M Logistikk i februar 2020.

Målet vårt er å kunne tilby en mer miljøvennlig transporttjeneste i Kongsberg og omegn, som egner seg for både små og mellomstore bedrifter, samt private kunder. Våre tjenester skal bli utslippsfrie, da vi vil anvende elbiler til alle bud- og transporttjenester.

"Vi mener et transportfirma skal være fremtidsrettet og benytte seg av de mest klimavennlige alternativene som eksisterer på markedet."

Transporttjenester

Vi tilbyr både budtjenester, ekspresskjøring, flyttetjenester og kjøring av søppel til avfallsplasser eller gjenvinningstasjoner.

Vi tilbyr transporttjenester i hele Kongsberg og omliggende områder. Enten du trenger hjelp med å frakte et flyttelass, sykler, varer, søppel eller noe annet – har vi tjenester for deg.

Lager og oppbevaring

Som et supplement til våre transporttjenester, tilbyr vi tjenester for deg som har behov for oppbevaring og lagerplass. Vårt lagerhotell er egnet for både privatpersoner og mindre bedrifter. Per nå har vi 49 tilgjengelige pallplasser.

I tilknytning til våre lagertjenester, kan vi tilby andre tjenester som pakking, utsending, henting og varemottak. Dette kan være aktuelt for bedrifter som trenger litt ekstra hjelp, for eksempel i en overgangsfase.

Hvem er vi?

Kenneth Moen startet M Logistikk med mål om å tilby en mer bærekraftig transporttjeneste. Vi ønsker å bli en ledende aktør innen utslippsfri transport i Kongsberg og omegn – et mål vi ser på med optimisme.

Med utdannelse innen logistikk fra Fagskolen Innlandet, samt transportfag fra videregående skole, har Kenneth Moen mye kompetanse innen transport. Vi kan blant annet vise til fagbrev som yrkessjåfør, samt gyldig YSK (yrkessjåførkompetanse). Dette kombinert med yrkeserfaring innen transport, danner grunnlaget for å kunne yte kvalitetstjenester innen transport.

Miljøvennlig i alle ledd

Som en transporttjeneste med fokus på klima, er det viktig for oss å benytte oss av miljøvennlige leverandører. Vi vil derfor – så langt det er mulig – fokusere på å velge miljøsertifiserte leverandører.

Du kan derfor benytte tjenester fra oss med god samvittighet for miljøet, enten det er snakk om lager- eller transporttjenester.

Det finnes flere transportfirmaer som har fokus på miljøvennlige alternativer, men de færreste rendyrker utslippsfri transport som egen tjeneste. Her skiller M Logistikk seg ut, siden vi fokuserer på klima i alle ledd.

"Kontakt oss for transport eller lagertjenester!"

Vi holder til på Skrubbmoen i Kongsberg, og hjelper deg med hva det måtte være innen transport- og lagertjenester. Dersom du ønsker å benytte deg av en tjeneste, kan du kontakte oss på telefon eller e-post.

Telefonnummer: 469 70 737
E-post: [email protected]

Vi sørger for at tjenestene du ønsker leveres til avtalt tid og avtalt pris. Opplev fordelene ved å benytte det mest nytenkende transportfirmaet i Kongsberg, du også. Vi ser fram til en hyggelig prat – enten du trenger tjenester privat eller til bedriften!